Who was/is Giant Tiger Hooch ? - CDs, Vinyl LPs, DVD and more

Giant Tiger Hooch

Na het succesvolle debuutalbum ‘76, vol schaamteloos jatwerk van de oude John Lee Hooker, RL Burnside en John Spencer zijn de anarchistisch ingestelde hufters Giant Tiger Hooch weer terug! Het nieuwe succesvolle album PANDA!PANDA!PANDA! is door de betweterige eclectische muziekpers met gemiddeld vier sterren ontvangen en dat is te danken aan Misha den Haring (T-99) & Ralph Verdult. De plaat is uitgebracht op vinyl door Paul Kamp van Sounds Haarlem Likes Vinyl.

Het orkest heeft zo’n 250 optredens in binnen en buitenland achter de rug en is wars van alle muziek bobo’s, goudzoekers en droeftoeters die op zoek zijn naar de erkenning en roem en loopt de polonaise liever op zijn eigen manier! het zuur en een kusje! GTH

Copyright © Bear Family Records®. Copying, also of extracts, or any other form of reproduction, including the adaptation into electronic data bases and copying onto any data mediums, in English or in any other language is permissible only and exclusively with the written consent of Bear Family Records® GmbH.

More information about Giant Tiger Hooch on Wikipedia.org

Close filters
 
  •  
  •  
No results were found for the filter!
76
Giant Tiger Hooch: 76 Art-Nr.: CDCLBZ35

only 2x still available
Ready to ship today, delivery time** appr. 1-3 workdays

(2013/Cool Buzz) 10 tracks
$11.81 $21.08